Oopa: T[ilt]S[hift]-video


En tiedä millä on tää on tehty, mutta Canonin 5D mkII:lla ja TS-E -laseilla onnistuisi varmasti. Paskalaatuinen versio (kannattaa kokeilla HQ-asetusta, jos kone jaksaa pyörittää), mutta katsomisen arvoinen silti.

4 Comments

 1. Mika February 15, 2009

  Voihan timelapse. Pieni tarkkuusalue ja kontrastit tekee ihmisistä ihan lelusotilaiden näköisiä. Noi Canonin yläpään tuotelinjan video-ominaisuudet on alkaneet kiinnostamaan varsinaista valokuvaamista enemmän, vaikka tähän ei niitä varmaan tarvitakaan?

  Onneksi Youtubestakin saa nykyisin edes aavistuksen parempaa laatua klikkaamalla sitä “watch in high quality” linkkiä videoikkunan alla.

 2. oopa February 15, 2009

  Mun kotikone ei näköjään oikein pyörittänyt hi-res-versiota.

 3. oopa February 16, 2009

  Niin siis jossain nettisivustolla oli skarpimpi versio videosta, eli vähemmän pakattu. Siitä tuo “paskalaatuinen versio” kommentti. Ja kuten diginewseissä Matti vinkkasikin, niin kyse on luultavasti time lap -pätkästä.

  Youtubesta kuitenkin löytyy myös MKII:lla ja ts-e -laseilla kuvattu videokuvaa.

 4. Just Sopivasti February 16, 2009

  Ooooh. Mä olin just hiljan tuolla. Jos se oli Bondi beach. Näytti kyl.

Comments are Disabled