Oopa: Mallikansiosta maailmalle?

Olen kuvaillut mallitoimistoille fotoja markkinointikäyttöön. Siis niitä portfoliokuvia, joilla nettisivustoilla ja mallikorteissa malleja myydään. Joukossa on aina myös tietenkin uusia malleja, joille osalle oikeat kuvaukset ovat ensimmäinen kerta. Näitä malleja saa sitten opastaa ja neuvoa.

Mallitoimiston edustajat ovat tietenkin kiinnostuneita myös kuvaajan mielipiteistä. Miltä malli näyttää kuvissa sekä miten työskentely kameran edessä sujuu. Lopputulos on vähän kuin malliohjelmien kritiikki, tosin paremmassa hengessä. Tässä taannoin annoin yhdestä ensikertalaisesta runsaasti positiivista palautetta ja nyt näinkin sattumalta hänen kuviaan eräässä mainoksessa. Kuvien perusteella kuvaus oli mennyt hyvin, ja toivottavasti allekirjoittaneen vinkeistä oli apua. Kiva nähdä jatkossa kyseisen mallin kehitystä, koska varmasti kuvaukset eivät jää viimeisiksi.

Toivottavasti myös se eräs tyttö on saanut jalan oveen väliin ja onnistunut toteuttamaan haaveita. Mallimaailma on rankka paikka.

Suomen huippumalli haussa Nelosella maanantaisin

Comments are Disabled