Oopa: Päivän asu

Tänään on ollut tyypillinen päivä arkipäivä. Olen käynyt muun muassa pelaamassa ja kuvaamassa. Kentällä oli tietysti joukkueen peliasu, mutta miten pukeutua arkisen rennosti niin, että näyttää nuorelta, siistiltä ja asialliselta ilman ylipukeutumista.

Jalassa minulla oli tyypilliseen tapaan Cheap Mondayn mustat pillifarkut, joissa on puuvilla seassa aavistus elastaania. Farkkujen kanssa sopii hyvin siisti rintataskullinen t-paita. Tällä kertaa valitsin valkoisen mustalla poikkiraidalla. Kengiksi valikoitu Vansin mustat kangastennarit (sopii hyvin farkkujen kanssa).

Mutta mites hiukset pelin jälkeen? Tällä kertaa päätin laittaa hatun päähän. Apua, en löytänyt aamulla jacquecousteau-pipoani mistään, joten laitoin päähäni sinisen “kapteenin hatun”. Lähes samanlaisen kuin Captain Haddockilla. Joku varmaan huomasi tänään, ettei minulla ollut silmälaseja. IIIIK!

One Comment

  1. […] siis on meemi johon on osallistunut ainakin Pintaliitoblogi, Benrope, Matkalla, Ihan kiva elämä, My typo_, Ihmiskunta, 500 kiloa lihaa, Jannen Verkkoloki, […]

Comments are Disabled