Wokkilla ja ritilällä muotikuvia

takkikii
satama
kasittel

Tässä duunissa on välillä myös hyvä harjoitella, koska asiakkaiden edessä ei enää kokeilla. Tällä kertaa harjoittelussa oli beauty dish gridillä, eli wokkipannu hunajakennolla. Rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta huonosti suomennoksia. Malliksi kuviin päätyi Keski-ikäisten miesten muotiblogin Kari, joka tarvitsi kuvia blogaukseen talvitakeista. Kun kaksi skenen kovinta yhdistää voimansa, niin lopputulos on jotain mihin ei olla vielä totuttu.

Muotiblogien kuvathan on tavallisesti joko seisoskelua kadulla tai lyhyellä syväterävyydellä otettuja lähikuvia vastavaloon. Nyt mentiin astetta pidemmälle.

Kaikki kuvat on siis otettu yhdellä salamalla ja kuvat ovat saaneet kohtuullisen paljon fotaria. Oikeasti olisi ollut fiksua kuvata ainakin kahdella salamalla, mutta nyt keskityin siihen wokkipannuun. Haastava ja palkitseva muokkaaja. Tunnissa oppi taas paljon. Laitoin toisesta kuvasta myös käsittelemättömän version, josta näkee miten kuva muuttuu kuvankäsittelyssä.

Torstaina onkin sitten muokkaaja käytössä studiossa ja kameran edessä asiakas. Sitten hyödynnetään viime viikolla opittua eikä enää leikitä.

Comments are Disabled