Vuoden ensimmäinen postaus

res_kast

Vuoden viimeiseksi valmistuneeksi kuvaksi jäi HelsinkiMissiolle tehty kuvituskuva. Vuoden suurin investointi oli Ranger Quadra -setti kahdella geniksellä ja hirveällä määrällä sälää. Vuoden mukavin työkalu oli puomijalusta. Vuoden kamerahankinta oli Gopro Hero 3 Black. Vuoden ikävin juttu oli olkapääoperaatio. Vuoden mukavin juttu oli siitä palautuminen nopealla aikataululla. Vuoden luopuminen oli viimeisen keskarikameran myynti. Vuoden hauskin kuvaus oli Keski-ikäisten miesten muotiblogiin. Vuoden harmitus oli kahdesti huollettu 24-70mm -objektiivi. Vuoden Foursquare-pormestaruus oli Jas-tekniikka. Vuoden maininnassa minua sanottiin “rautaiseksi ammattilaiseksi”.

Kaiken kaikkiaan vuosi jäi vähän kesken. Siksi tänä vuonna on hyvä jatkaa siitä mihin viimeeksi jäätiin.

Comments are Disabled