Todellista Instagram-markkinointia

linkedin_ig

Aamulla silmiini osui mahtava uutinen vuoden takaa. Siinä kerrottiin, kuinka hampurilaisketju käytti merkittävän summan rahaa vuosittain saadakseen sämpylät näyttämään hyvältä. Ei siksi, että nättejä hampurilaisia olisi kiva syödä, vaan että hampurilaiset näyttäisivät paremmilta Instagram-kuvissa.

Varasin tammikuussa all inclusive -loman Teneriffalle. Valitessani hotellia, en suinkaan etsinyt arvosteluita, vaan selasin Instagram-kuvia hotellien häshtägeillä. Asiakkaiden kuvat olivat minulle tärkeämpiä kuin matkanjärjestäjien. Kuvat drinkeistä olivat minun kiiltävät sämpylät.

Myin vuosi sitten asuntoni itse. Loistavassa taloyhtiössä suurimman vaikutuksen asuntonäytössä teki kuitenkin pyöräkellarin pumppu. “Kun näin pieni yksityiskohta on mietitty tarkasti, niin luultavasti isommatkin asiat on hoidettu yhtä suurella intohimolla”, he sanoivat. “Taloyhtiöni tarvitsee häshtägin”, ajattelin ja kuvasin pumpun.

Kirjoittaja tekee parhaillaan YAMK-lopputyötä yritysten kuvavirtojen muotoilusta ja kertoo aiheesta mielellään lisää.

Comments are Disabled